(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen toimihenkilö OP:n matkavaluuttatiimiin Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.


Haemme nyt OP:n Pankkitoiminnan palveluihin Helsingin Mikonkadulle taustatehtävistä kiinnostunutta toimihenkilöä, joka tulee palvelemaan Osuuspankkeja erilaisissa matkavaluuttaan liittyvissä asioissa. 


Tässä tehtävässä pääset mukaan kiinnostavaan tekemiseen. Tulet työskentelemään erilaisten matkavaluuttatapahtumien peruskäsittelyssä, sekä annat neuvontaa puhelimitse ja sähköpostitse. Työtä tehdään aktiivisesti ja itsenäisesti, mutta samalla tiiviissä vuorovaikutuksessa muun tiimin kanssa. Tehtävä sisältää myös jonkin verran päivystysvuoroja (esim. erilaiset hälytysjärjestelmät sekä puhelinpäivystys). Työtä tehdään arkipäivisin.


Sinulla voi olla taustallasi esimerkiksi kaupallinen koulutus sekä kokemusta toimistotyötehtävistä. Olet työssäsi huolellinen ja tarkka, ja omaksut sekä sovellat sujuvasti uusia asioita ja käytänteitä. Käytät luontevasti eri järjestelmiä, ja palveluhenkisyytesi sekä vuorovaikutustaitosi nousevat vahvasti esille niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Tähän tiimiin istut loistavasti, jos tunnistat myös itsesi joustavaksi, iloiseksi ja avoimeksi!


Tarjoamme sinulle osa-aikaisen ja määräaikaisen opintovapaan sijaisuuden, sekä Opsetin työsuhde-edut. Työtä tehdään 2-3 päivänä viikossa (vähintään 12 h/vko). Työt alkavat 1.10.2019 ja työsuhde on puolen vuoden mittainen. Tämä tehtävä mahdollistaa sinulle tutustumisen finanssialaan ja pankkitoimintaan.


Kiinnostuitko?


Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Hakuaikamme päättyy 31.8. ja käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetestaus.


https://opset.fi/tyopaikka/osa-aikainen-toimihenkilo-opn-matkavaluuttatiimiin-helsinkiin/


Kaipaatko lisätietoa?


Tavoitat Opsetin rekrytiimin parhaiten sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi


*** 


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.