(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen tilahuoltaja Vantaalle
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa. 

Haemme Helsinki-Vantaan lentokenttäalueelle osa-aikaista

TILAHUOLTAJAA

toimistosiivoukseen. 

Tilahuoltajana tehtäviisi kuuluu toimistotilojen ja yleisten tilojen siivoustehtävät toimipaikassamme. Työssäsi käytät siivouskoneita (mm. yhdistelmäkone). Toimit asiakkaamme tiloissa, joten asiakaspalvelu on osana työtäsi.

Lentokentällä työskentely vaatii turvallisuusselvityksen (me hoidamme) ja se edellyttää nuhteetonta taustaa sekä asumista Suomessa viimeiset viisi vuotta.

Toivomme sinulta
- aikaisempaa työkokemusta tilahuoltotehtävistä ja mielellään myös alaan liittyvä koulutusta
- hyvää fyysistä kuntoa

Suomen kielen taito (suullinen ja kirjallinen) on tehtävässä välttämätön. Arvostamme sitä, että olet joustava tiimityöntekijä, jolla on intoa ja halua kehittyä monipuoliseksi osaajaksi.

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen viikonlopputyö. Työtä on joka toinen viikonloppu la-su klo 8.00-15.00, joten työ sopii hyvin esim. opiskelijalle. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Valituille henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Fellman p 050 569 4549, tarvittaessa voit jättää soittopyynnön.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi