(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen testaaja lasiteknologian pariin Beneq Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019
Etsimme Beneq Oy:lle osa-aikaista testaajaa lasiteknologian pariin. Työ on tarkoitettu esimerkiksi sähköalan opiskelijalle, joka nauttii järjestelmällisyyttä vaativista tehtävistä. Tässä tehtävässä pääset osaksi innovatiivista tiimiä ja sinulla on mahdollisuus kasvaa alan osaajaksi. Lue alta lisää työnkuvasta ja hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset toimimaan lasiteknologian testauksessa kokeneemman tiimin tukena. Testaajana vastuullasi on prototyyppien laadun, suorituskyvyn ja luotettavuuden varmistaminen käyttäen hyväksesi erilaisia testejä. Tärkeänä osana työtäsi on dokumentoida tekemäsi testausprosessit sekä tulokset huolellisesti. Rooliin kuuluu myös tuotteiden loppukokoonpanoon liittyvät tehtävät.Tarjoamme


* Ponnahduslaudan urallesi
* Mielenkiintoisen työympäristön
* Laajat urakehitysmahdollisuudet yrityksen sisällä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Lasilevyjen testaus
* Testausprosessin ja tulosten dokumentointi
* Tuotteiden kokoonpano

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuvat korkeakouluopinnot (AMK/ yliopisto) esim. sähkö
* Järjestelmällinen ja huolellinen työote
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Harrastuneisuutta tai kiinnostusta lasiteknologiaa kohtaan


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Olarinluoma 9, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Beneq Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Kurkkaa lisää täältä: Beneq Oy{target="_blank"}