(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen teollisuussiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa?

Etsimme nyt reipasta TEOLLISUUSSIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Hollolaan.

Työtehtäviisi kuuluu teollisuussiivoojan tehtävät, kuten toimistojen ja teollisuustilojen ylläpitosiivous muoviteollisuuskohteessa. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen, jossa työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6-11.00 välisenä aikana. Työtunteja kertyy 4 tuntia päivässä ja 20 tuntia viikossa. 

Tehtävässä tarvitaan vain hyvää peruskuntoa ja palveluasennetta. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpänä pidämme oikeanlaista, aikaansaavaa työotetta. Viihdyt tässä tehtävässä jos olet oma-aloitteinen ja joustava. 

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.5.2018.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne. Asiakaslähtöisen palvelukokemuksen lisäksi koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.