(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen tekninen kiinteistönhoitaja Keravalle
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020

Sisaryhtiöinä, Aalto Henkilöstöpalvelut ja Personalhuset kuuluvat norjalaiseen Otiga Groupiin.

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Kiinteistönhoidolla on suuri merkitys kiinteistöjen toimivuuden, viihtyisyyden ja elinkaaren kannalta. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan tähän. Työkohteet sijaitsevat Keravalle.  

Työ on arkeen sijoittuva osa-aikainen työ. Tässä työssä tarvitaan omatoimisuutta, ahkeraa työotetta sekä vuorovaikutustaitoja.

Tehtäviin kuuluu mm. huolto- ja korjaustöitä.  Työnkuva pitää sisällään teknistä osaamista. Tuntemus paloilmoittimista, iv-laitteista sekä rakennusautomaatiosta on eduksi, kaikkiin työkohteisiin saat kuitenkin kattavan perehdytyksen.

Mikäli sinulta löytyy kiinteistönhoitajan, rakennusalan, talotekniikan, sähköalan tai kone- ja metallialan perustutkinto, ovat ne hyvä pohja tälle työlle.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Nea Räsänen 

0503733611

nea.rasanen@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.