Osa-aikainen tehdassiivooja Kirkkonummelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Kelpaako helppo lisätienesti? Entä etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä toimistoaikojen ulkopuolella? Meillä on paikka juuri sinulle, etsimme nimittäin

 

AAMUSIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Kirkkonummelle. Siivottava kohde on tehdas. Töiden touhussa ollaan ma-pe klo. 6.00-8.00, joten tämä pesti sopii todelliselle aamuvirkulle! Palkkaus on Kipa TES PL 3, eli 11,20€/h. 

 

Emme suinkaan odota sinulta pitkää listaa korekakouluista tai työkokemuksista...

 

Töiden aloitus kuitenkin helpottuu, mikäli sinulla on jotain kokemusta puhtaus-alalta. Kohteen esimiehen Meritin sanojen mukaan: halu oppia ja mainio työasenne ovat loppupeleissä kaiken A ja O! Lisäksi toivomme sinulta joustavuutta muuttuvien tilanteiden ja työaikojen varalle - joustamme kyllä takaisin. Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta myös riittävää suomen kielen taitoa. 


Tässä työssä pääset harjaantumaan asiakaskohtaamisten mestariksi sekä samalla kierrätyslähettilääksi, jolta luonnistuu niin asiakaspalvelu kuin kierrätysneuvontakin. Työkavereinasi ovat osaavat kollegat ja älypuhelin. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin! Käytössäsi ovat kaikki ison talon henkilöstöedut, tavallista kattavammasta työterveyshuollosta aina henkilökuntakerhoihin, leffalippuihin ja kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka.

Etsimme tehtävään reipasta siivousalan konkaria, jolla ei mene sormi suuhun liikkuvassa työssä. 

 

Tarjoamme sinulle vastineeksi

 

*Itsenäisen, vaihtelevan ja vakituisen työn 

*Pääset kouluttautumaan aina talon tarjonnan mukaan, sillä kehittymisesi on meille tärkeää!

*Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, jossa pääset osaksi sairauskassa, sekä huikeita etuja, kuten liikunta- ja kulttuurisetelleitä ja leffalippuja.

*Meille on tärkeää, että työntekijämme saavat kehittää itseään, joten jos halua ja paloa vain löytyy, niin saat rakentaa meillä juuri sinun näköisen urapolun! Meillä on esimerkiksi moni siivooja edennyt urallaan esimiestyöhön palvelualalla - seuraava voisi olla kenties sinä? :) 

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi nopeasti

osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Jos jokin kuitenkin vielä mietityttää tehtävään liittyen, voit osoittaa kysymyksesi tähän osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1338553
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 29.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekrytointitiimi (offre32448689.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Kirkkonummi