(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen tehdassiivooja Juvanmalmi
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Meillä L&T: llä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Nyt on mahdollisuutesi liittyä mukaan!

 

Etsimme nimittäin ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme ahkeraa

  

TEHDASSIIVOOJAA

 

elintarviketehtaaseen Espoon, Juvanmalmille. Työtehtävä on osa-aikainen ja vakituinen. Työaikasi ovat maanantaista perjantaihin klo. 10.00-17.00 eli 6,5h/pv. Työturvallisuudesta johtuen tehtävä vaatii vähintään tyydyttävää suomen kieltä!  Kohteena on tehdas, jonka puhtaudesta pidät huolta. Lisäksi kohteessa on laboratorioalue, joka kuuluu siivottaviin alueisiin. Tehtävään sisältyy siivouskoneella ajo, joten olethan pelkäämätön kuski! Työt pääset aloittamaan 25.11.2019 alkaen. Tehtävän palkkaus on KIPA TES PL 2 = 10,67€/h.

  

Työstä suoriutumiseen vaaditaan

 

aikaisempaa siivouskokemusta ja selkeää ymmärrystä työturvallisuudesta. Olisi sinun eduksi, jos taskustasi löytyy jo työturvallisuuskortti. Jotta pärjäät tehtävässä sinulla tulisi olla hyvä fyysinen jaksaminen. Toivomamme hakija on persoonaltaan joustava ja toimeentarttuva tyyppi. Työ on vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla myös kohdallaan!

  

Mitä tarjoamme sinulle?

 

Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan, sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme sinulle monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Haluamme, että voit hyvin myös vapaa-ajallasi, jonka takia tarjoamme sinulle myös kuntosalietuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Maksamme sinulle kiinteistöpalvelualan TES: n mukaisen palkan. 
 
Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ elintarviketehtaan parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi oheisen hakemuslinkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Voit osoittaa kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi