(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen Technical Support Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019
Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista Technical Support -henkilöä Taitori Oy:lle. Mikäli sinulta löytyy kokemusta teknisenä tukihenkilönä toimimisesta ja haluat kehittyä monipuolisissa tehtävissä mielenkiintoisessa yrityksessä, tämä paikka voi olla sinua varten. Jatka lukemista ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tehtävänäsi on toimia teknisenä tukihenkilönä ja asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu Technical Support -roolissa asiakkaiden yhteydenottopyyntöihin vastaaminen, sekä heidän teknisten ongelmiensa ratkominen. Rooliisi kuuluu myös konfiguraatioiden tekeminen eli asiakkaiden tietojen määritteleminen palveluun. Työtehtäviisi sisältyy lisäksi muita Taitorin palvelun käyttöönoton tehtäviä.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät
* Hyvät kehitysmahdollisuudet


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Teknisenä tukihenkilönä toimiminen
* Konfiguraatio
* Muut käyttöönoton tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva tekninen koulutustausta (esim. tietojärjestelmätiede)
* Kokemusta teknisen tukihenkilön työtehtävistä
* Hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Työmäärä: 10 - 37,5 h/vko
* Kesto: 12 kuukautta
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Taitori Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Taitori Oy yhdistää ihmisiä ja tiloja auttaen asiakkaitaan hyödyntämään paremmin omia toimitilojaan. Me Taitorilla valjastamme uusinta huipputeknologiaa ja tuotamme uudenlaisia ratkaisuja, jotta tilanhallinta, varaaminen ja raportointi olisi helpompaa. Ymmärrämme ihmisten muuttuvia tarpeita ja parannamme teknologian avulla jokaista kohtaamista. Tavoitteemme on, että ihmisillä on aina sopivasti tilaa erilaisiin kohtaamisiin.