(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen tarjoilija
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Hei sinä ravintola-alan opiskelija tai alalla hetken toiminut työnhakija! Kelpaisiko kesätyö tarjoilijana yhdessä Rauman viihtyisimmistä kesäravintoloista? Tarjoamme upean mahdollisuuden kerryttää työkokemusta tarjoilijana!

Haemme asiakasyrityksellemme tarjoilijaa lounasravintolaan. Tämä työtehtävä soveltuu hyvin sinulle, joka haluat laajentaa osaamistasi ravintola-alalta. Työtehtäviin kuuluu niin lounastarjoilu kuin a la carte. Työ sisältää asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, astioiden keräilyä, tilausten vastaanottoa ja tarjoilua.

Hakemallamme henkilöllä on pari vuotta ravintola-alan opiskeluja takana tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta, kiireensietokykyä ja ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä. Hygieniapassi ja salmonellatodistus on hankittava viimeistään työn alkaessa, mikäli niitä ei vielä ole.

Lounasravintolassa pääset tekemään tarjoilijan töitä monipuolisesti. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä tukenasi tulee olemaan osaavat ja kannustavat kollegat. Tarve tarjoilijalle on kesän ajaksi. Työ on osa-aikatyötä. Toivomme, että voisit aloittaa työt mahdollisimman pian.

Palkka määräytyy kokemuksen ja työehtosopimuksen mukaan.

Haethan paikkaa heti, sillä täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä!

Mikäli heräsi kysymyksiä, voit olla yhteydessä Rauman Opteamin toimistoon puh. 020 7479290.

Eduksi luettavat asiat: Hotelli- ja ravintola-ala, Tarjoilija, Hygieniapassi, Salmonellatodistus