(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen tarjoilija Myyrmäkeen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2020

Etsitkö osa-aikaista työtä hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla? Sinulla on ehkä jo aiempaa kokemusta salityöskentelystä? Meillä on Sinulle duuni!

Haemme aurinkoisen asiakaspalveluasenteen omaavaa TARJOILIJAA asiakkaallemme Myyrmannin ravintolamaailmaan. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 10.30 - 21 välillä ja lauantaisin klo 12 - 21 välillä. Työvuoroja on keskimäärin 2 - 3 viikossa, mutta tarkemmat työajat ja vuorojen pituudet voidaan sopia joustavasti tilanteesi mukaan.

Olet organisointikykyinen, ja hoidat työsi iloisesti ja ripeästi. Ravintolaympäristö on ajoittain hektinen, joten aiempi kokemus helpottaa työssä pärjäämistä. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Hygienia- ja anniskelupassi katsotaan eduksesi.

Oletko etsimämme timantti? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!

Käy tutustumassa tarkemmin ravintolaan:
https://www.deluxeburgerandpizza.fi/
https://www.facebook.com/deluxeburgerandpizza/

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.