(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen taloushallinnon koordinaattori, Berlitz Language Services
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019
Taloushallinnon aloitteleva asiantuntija - tässä sinulle vastuullinen ja itsenäinen osa-aikainen rooli! Haemme nyt taloushallinnon koordinaattoria yritykseen nimeltä Berlitz Language Services. Työ vaatii sinulta jo hieman kokemusta taloushallinnon monipuolisesta tehtäväkentästä ja tarjoaa mahdollisuuden kasvattaa omaa uraa mielenkiintoisessa yrityksessä. Pääset työskentelemään kansainvälisessä tiimissä ja monikulttuurisessa työyhteisössä, jossa sekä paiskitaan töitä että nauretaan paljon. Olet mahdollisesti loppuvaiheen opiskelija soveltuvalta alalta tai elämäntilanteeseesi sopii muuten osa-aikatyö. Hae nyt, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä vastuullesi kuuluvat taloushallinnon monipuoliset tehtävät kokonaisuudessaan. Muu taloushallinnon tiimi on levittäytynyt Suomen ulkopuolelle, ja vaikka toimitkin aktiivisesti yhteistyössä heidän kanssaan, tulee sinulla olla ainoana Suomen päässä hyvä käsitys paikallisesta lainsäädännöstä ja vaatimuksista esimerkiksi palkkahallinnon, kirjanpidon ja verotuksen suhteen. Toimit itsenäisesti, mutta et ole yksin - ympärilläsi on rento ja huumorintajuinen työyhteisö ja lähimmät kollegasi tukevat sinua parhaansa mukaan. Tässä työpaikassa sinulla on mahdollisuus kasvattaa uraa vastuullisempaan ja kansainväliseen suuntaan, ja toivommekin, että olet aidosti innostunut taloushallinnosta ja valmis sitoutumaan pidemmäksi aikaa!

Tässä tehtävässä työskentelet n. 3 päivää viikossa.

Tarjoamme


* Kansainvälisen ympäristön
* Mahdollisuuden luoda oma uratarina Berlitzin sisällä
* Joustavan ja notkean työyhteisön ympärillesi


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Palkkahallinto
* Laskutus
* Tiliöinti ja maksujen käsittely
* Myynnin seuranta (myynnille strateginen partneri)
* Kassavirran seuranta
* Talouden ennakointi
* Veroilmoitukset

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulututkinto tai opinnot loppusuoralla
* Taloushallinnon kokonaisuuden ja eri osa-alueiden tuntemus ja aito kiinnostus niihin (erityisesti palkkahallinto)
* Erinomainen Excel-osaaminen
* Hyvä taidot muissa Office 365-ohjelmissa
* Sujuva suomen tai ruotsin kielen taito
* Erinomainen englannin kielen taito


Eduksi katsotaan Visma -ohjelmiston tuntemus.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen ja itsenäinen
* Asenteeltaan ahkera ja reipas
* Itsevarma ja idearikas
* Tiimiorientoitunut ja tarkka


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 12 kk, 15-25 h/vko
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Glastonin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Berlitz Language Services{target="_blank"} on maailman johtava kieli- ja kulttuurikoulutuspalveluiden tarjoaja, jolla on toimintaa yli 70 maassa. Yli sadan vuoden kokemus globaalisti ja kattava palvelutarjontamme antaa eväät kansainvälisille asiakkaillemme puhua samaa kieltä liikekumppaneidensa kanssa ja ymmärtää heidän kulttuuriaan.