(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen taloushallinnon assistentti
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019Työn kuvaus:
 

Xylem-konserni on yksi maailman johtavia nesteiden käsittelyyn erikoistuneita yrityksiä, joka tarjoaa asiakkailleen nykyaikaisia ja energiaystävällisiä ratkaisuja vedenkäsittelyyn. Xylem-konserni työllistää globaalisti yli 16 000 henkilöä ja Suomessa yhtiön palveluksessa on yli 40 vesialan ammattilaista.  
 
Etsimme kansainväliselle asiakkaallemme Xylem Water Solutionsille Vantaan Piispankylään osa-aikaista taloushallinnon assistenttia määräaikaiseen tehtävään elokuuhun 2019 saakka. Töitä on tarjolla keväällä noin 2 päivää viikossa ja kesällä kokoaikaisesti. Tehtävä soveltuu esimerkiksi taloushallinnon opiskelijalle, joka pystyy työskentelemään keväällä osa-aikaisesti ja kesällä kokoaikaisesti.
 
Työnkuvaan kuuluu taloushallinnon avustavia tehtäviä. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi laskujen skannaamista, laskulistojen tarkistamista, arkistointia, tilausten syöttämistä järjestelmään sekä muita vaihtelevia taloushallinnon tehtäviä.

Toivomme sinun olevan numerotarkka ja huolellinen tekijä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä, tärkeintä on kiinnostus alan tehtäviin sekä reipas ja oma-aloitteinen asenne. Eduksi on, jos olet joskus työskennellyt toimistoympäristössä. Tarvitset työssäsi päivittäin englantia, joten hyvä englannin kielen taito on välttämätön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän globaalin pörssiyrityksen taloushallinnon organisaatiossa. Saat hyvää kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja pääset perehtymään alaan syvemmin.
 
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi Adeccon sivuilta www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi ja tuntipalkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja työpaikasta antaa HR Konsultti Mia Kettunen numerosta 040 845 1012 tai sähköpostitse mia.kettunen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Taloushallinnon assistentti


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Mia Kettunen, 040 845 1012


Toimipaikka:  VANTAA