(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen taloushallinnon assistentti Sector Alarmille Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019
Etsimme huolellista ja tehokasta taloushallinnon assistenttia noin kahden kuukauden sijaisuuteen Sector Alarmille. Paikka sopii loistavasti jo hieman taloushallinnon kokemusta omaavalle henkilöllä, jolla on ymmärrystä Baswaren käytöstä. Sector Alarmilla pääset työskentelemään monipuolisten taloushallinnon työtehtävien parissa ja hallinnoimaan itsenäisesti osto-, matka-, ja kulukorvausten käsittelyä. Työtehtävä sopii osa-aikaisuutensa johdosta myös opiskelijalle, joka haluaa päästä kerryttämään osaamistaan myös työelämän puolella.
KUVAUS
Taloushallinnon assistenttina pääset kerryttämään osaamistasi ostolaskujen sekä matka -ja kulukorvausten parissa. Näiden lisäksi pääset tekemään toimiston päivittäisiä rutiineja. Tämä kahden kuukauden mittainen sijaisuus on loistava tapa saada monipuolista kokemusta taloushallinnon alalta sekä päästä työskentelemään itsenäisesti. Työ on osa-aikainen ja tarve vaihtelee viikoittain noin 2-4 työpäivän välillä. Työntekijältä toivotaan joustavuutta erityisesti kuun vaihteiden aikaan, sillä tällöin tunteja on tarjolla enemmän.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät Basware- alustalla
* Mukavan ja asiantuntevan työporukan
* Mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi taloushallinnon parissa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Vastaat itsenäisesti Baswarella ostolaskujen hoitamisesta sekä matka- ja kulukorvauksien maksattamisesta sekä jälleen siirtämisestä kirjanpitoon. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:


* Osto-, matka-, ja kulukorvausten käsittely Baswarella
* Taloushallinnon muut päivittäiset työtehtävät sekä kirjanpidon avustavat tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Kyky ja halu omaksua nopeasti uusia asioita
* Mahdollisuus aloittaa mahdollisimman pian
* Kokemusta tai ymmärrystä Baswaren käytöstä
* Sujuva suomen sekä hyvä englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 2 kk
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sector Alarmin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Sector Alarm tarjoaa kokonaisvaltaisia turvallisuuspalveluita kotitalouksille ja pk-yrityksille ympäri Euroopan. Yritys perustettiin Norjassa vuonna 1995 - tällä hetkellä toimintamaita ovat Suomi, Ruotsi, Norja, Irlanti, Espanja ja Ranska. Sector Alarmilla on yli 500 000 asiakasta ja se on alansa toiseksi suurin toimija Euroopassa. Voimakkaasti kasvavan yrityksen tavoitteena on olla Euroopan johtava turvaratkaisujen toimittaja.