Osa-aikainen taloushallinnon assistentti, Pylon Rakennus Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021
Haluatko päästä työskentelemään osa-aikaisesti taloushallinnon tehtävien parissa ja kehittämään osaamistasi osana mukavaa tiimiä? Etsimme tällä hetkellä taloushallinnon assistenttia asiakasyrityksellemme Pylonille työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan kehittymishaluinen asenne riittää. Jos kiinnostuit tehtävästä, lue lisää ja hae pian, sillä etenemme heti oikean henkilön löydettyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset kehittämään omaa osaamistasi taloushallinnon parissa sekä auttamaan yritystä viestinnän tehtävissä. Tulet työskentelemään läheisesti Pylonin johtoryhmän kanssa auttaen heitä hallinnollisten asioiden hoitamisessa sekä sidosryhmäviestinnässä. Työtehtäväsi tulevat sisältämään rutiininomaisia tehtäviä palkkahallinnon, ostolaskujen ja viestinnän parissa sekä selvitystyötä asiakkaiden ja työntekijöiden suuntaan. Tulet saamaan tehtävään hyvän perehdytyksen, joten sinulla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, huolellista työotetta sekä kiinnostusta taloushallinnon tehtäviä kohtaan.

Tarjoamme


* Loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään taloushallinnon tehtävien parissa
* Huumorintajuiset ja auttavaiset kollegat
* Tilaisuuden päästä kasvamaan ja kehittymään yrityksen sisällä
* Työyhteisön, joka tukee työntekijöitä löytämään omat vahvuudet ja kehityskohteet


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Ostolaskujen tiliöinti ja hyväksyminen
* Palkkahallinnon avustavat tehtävät
* Selvitystyö ja viestintä sidosryhmille
* Muut rutiininomaiset toimistotyöt

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Halu päästä oppimaan taloushallinnon tehtävistä
* Kaupallisen alan koulutus tai opintoja
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito
* Hyvät tietotekniset taidot ja halu oppia uutta


Työntekijänä olet:


* Itseohjautuva ja kehittymishaluinen
* Huolellinen ja omaat järjestelmällisen työotteen
* Yhteistyökykyinen persoona, joka omaa hyvät vuorovaikutustaidot


Muuta tietoa


* Aloitus:Tammikuu 2022
* Kesto: 6 kk, jatko mahdollinen
* Työaika: Osa-aikainen, noin 15h/vk
* Sijainti:Helsinki, Osittainen etätyö mahdollinen
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Pylon Rakennus Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Pylon on vaativiin peruskorjaus- ja talotekniikkaprojekteihin sekä asiakaslähtöisiin toimitilamuutoksiin erikoistunut konserni. Teemme suuremmaksi osaksi haastavia korjausrakennuksen kohteita, joten meillä riittää mielenkiintoisia urahaasteita alan parhaille osaajille.

Työllistämme suoraan 60 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Yli puolet työntekijöistämme on toimihenkilöitä, pääasiallisesti työn- ja työmaiden johtoa. Ketterä kokomme ja matala hierarkia tekee meistä työnantajana inhimillisen ja välittävän. Meillä on kunnia-asia tuntea henkilökohtaisesti kaikki työntekijämme!

Panostamme positiiviseen yrityskulttuuriin ja työntekijätyytyväisyyteen. Uskomme että tyytyväiset ja sitoutuneet työntekijät ovat avain menestykseen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot