(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen Taloushallinnon assistentti, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2020
Etsimme yritysasiakkaallemme taloushallinnosta innostunutta henkilöä osa-aikaiseen tehtävään. Tämä tehtävä on erinomainen sinulle, jolla aikataulut ovat joustavat ja olet jo kerryttänyt hieman aiempaa kokemusta SAP-toiminnanohjausjärjestelmän sekä ostoreskontran parista. Tässä positiossa pääset syventymään monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin ja kehittämään omaa osaamistasi ammattitaitoisten kollegoiden parissa. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä osaksi kansainvälistä organisaatiota, jossa arvostetaan avointa tiimihenkeä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet tekemään kirjanpitoon liittyviä tehtäviä, erityisesti ostoreskontran puolella. Työskentely tapahtuu SAP-ympäristössä. Tehtävän alussa on perehdytysjakso, jossa pääset syventämään sinulla jo olemassa olevaa osaamista. Pääset osaksi kansainvälistä perheyritystä, jossa ammatillista kehitystäsi tuetaan ja lisäksi saat ympärillesi mahtavan tiimin.

Tarjoamme


* Hyvän perehdytyksen työtehtävään
* Monipuoliset työtehtävät taloushallinnon parissa
* Mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä organisaatiossa


Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA
Taloushallinnon tiimi vastaa neljän maan kirjanpidosta ja tehtävään valittava henkilö avustaisi kaikkien maiden kirjanpitoon liittyvissä tehtävissä. Taloushallinnon assistentin työaika jakautuu pääsääntöisesti tasaisesti, noin 1 työpäivä / viikko. Kesälomakaudella tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan mahdollisuutta työskennellä vähintään 2-3 päivänä viikossa. Tämän lisäksi edellytetään mahdollisuutta työskennellä kuun- ja vuodenvaihteessa useampana peräkkäisenä päivänä.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:


* Ostoreskontra
* Muistiotositteet
* Myyntireskontran suoritusten kirjaaminen
* Luottolukitusten vapauttaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on numerotarkka ja huolellinen persoona, jolle on kertynyt jo hieman aiempaa työkokemusta (noin 1 vuoden ajalta) monipuolisista taloushallinnon tehtävistä, erityisesti SAP-järjestelmän käytöstä sekä ostoreskontrasta. Ymmärrät kirjanpidon perusteet ja hallitset erityisesti ostoreskontran sillä tasolla, että pystyt perehdytyksen jälkeen tarttumaan itsenäisesti työtehtäviin käsiksi. Olet oma-aloitteinen persoona, jolla on aktiivinen työote.


* Tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus (esimerkiksi merkonomi tai tradenomi)
* Kokemusta SAP-järjestelmän käytöstä, esimerkiksi työharjoittelun tai kesätyön kautta
* Aiempaa kokemusta ostoreskontrasta noin vuoden ajalta
* Hyvät Microsoft Office-taidot, erityisesti kokemusta Excelin käytöstä
* Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
* Mahdollisuus tehdä töitä joustavasti kuun- ja vuodenvaihteessa


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on sujuva ruotsin kielen osaaminen

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Työmäärä: minimi 7,5 h / vko
* Kesto: Kevät 2021
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA