(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen taloushallinnon assistentti - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Etsimme asiakkaallemme osa-aikaista taloushallinnon assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun loppuun. Tehtävä sijaitsee Herttoniemessä ja työtä on n. 3 päivää viikossa tai 4 tuntia päivässä toimistotyöaikojen puitteissa. Työajoista voidaan joustavasti sopia työntekijän kanssa. Jatko tehtävässä on mahdollinen.

Tehtävän kuvaus

Tehtäviin kuuluu osto- ja myyntireskontran hoitoa, matkalaskujen kirjaamista sekä muita yleisiä taloushallinnon ja toimiston tehtäviä. Tehtävä edellyttää sinulta kokemusta reskontrien hoidosta ja taloushallinnon tehtävistä. Eduksesi katsomme kokemuksen M3 sekä eTasku-ohjelmien käytöstä. Toivomme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Numeroiden parissa työskentely on sinulle luontaista ja olet tarkka työntekijä. Suhtaudut positiivisesti työn rutiineihin ja olet työskentelytavoiltasi joustava ja yhteistyökykyinen. Työsopimus solmitaan henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Jennika Lehtinen, puh. 030 6090 593 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 21.6.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.