(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen taloushallinnon assistentti, Glaston
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2019
Asiakkaamme Glaston hakee nyt osa-aikaista ja sitoutunutta taloushallinnon assistenttia täydennykseksi yrityksen taloushallinnon rentoon ja sosiaaliseen tiimiin! Jos sinulla on jo hyvä käsitys taloushallinnon työtehtävistä ja toimistoympäristö on sinulle muutenkin tuttu, lue eteenpäin. Jos vielä lisäksi olet työtavoiltasi tarkka ja huolellinen, sekä luonteeltasi avoin ja sosiaalinen, hae paikkaa jo tänään! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset soveltamaan jo opinnoissa ja aiemmassa kokemuksessasi karttuneita taitoja ja kehittämään taloushallinnon asiantuntijuuttasi mukavien kollegoiden ympäröimänä. Hoidat muun muassa kirjanpidon, konserniraportoinnin ja laskutuksen avustavia työtehtäviä. Saatat vastata myös itsenäisesti pienempien yhtiöiden kirjanpidosta. Kokemuksesi kartuttua saat vastuullesi myös vastuullisempia työtehtäviä ja isompien yhtiöiden kirjanpitoa.

Tässä tehtävässä työskentelet 16 tuntia viikossa.

Tarjoamme


* Tiiviin ja mukavan avoimen tiimin ympärillesi
* Uudet ja toimivat toimistotilat
* Mahdollisuuden kehittyä omassa asiantuntijuudessasi yrityksen sisällä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Pienten erillisyhtiöiden kirjanpito
* Arvonlisäveroilmoitukset
* Konserniraportointi
* Tehdasyhtiön projektilaskennan ja pääkirjanpidon avustavat työt
* Myynti- ja ostolaskujen käsittely

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuvat opinnot (esim. tradenomi)
* Mahdollisuus sitoutua osa-aikatyöhön pidemmäksikin aikaa
* Taloushallinnon kokonaisuuden ja eri osa-alueiden tuntemus ja aito kiinnostus niihin (erityisesti kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen perusteet)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi valinnassa katsotaan SAP-kokemus.

Etsimämme henkilö on:


* Avoin ja sosiaalinen
* Tarkka ja huolellinen
* Pitkäjänteinen ja itsenäinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuun loppu
* Kesto: 12 kk, 16 h/vko
* Sijainti: Tampere
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Glastonin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Glaston{target="_blank"} on kansainvälinen lasiteknologiayhtiö ja toimialansa edelläkävijä. Glastonin liiketoiminnan kulmakiviä ovat luotettavuus, laatu ja palvelu. Laadukkaiden tuotteiden ja palvelujen avulla Glastonin tavoitteena on olla asiakkaidensa arvostetuin yhteistyökumppani. Glaston on myös lasinjalostusteknologian ja lasinjalostuskoneisiin liittyvien huoltopalvelujen edelläkävijä.