(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen talousassistentti
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Oletko rennon jämpti ja huumorintajuinen taloushallinnon osaaja, jonka elämäntilanteeseen sopii osa-aikainen työ? Olisitko sinä etsimämme henkilö?


Haemme nyt osa-aikaista TALOUSASSISTENTTIA asiakkaallemme CutoSense Oy:lle Turkuun.

CutoSense Oy on erikoistunut kehittämään uusia haavan arviointi- ja hoitojärjestelmiä. CutoSense Oy tekee tiivistä yhteistyötä yliopistojen, terveydenhuollon laitosten ja haavanhoidon asiantuntijoiden kanssa. Selkeä visiomme on kehittää innovatiivisia ratkaisuja, jotka auttavat terveydenhuollon tarjoajia ja parantavat potilaiden elämänlaatua.
 
Tehtävänäsi on itsenäisesti hoitaa pienen yrityksen päivittäistä taloudenpitoa. Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa päivittäinen myyntilaskutus, ostolaskujen tiliöinti sekä talouden ennusteiden laadinta toimitusjohtajan apuna.

Työtä tehdään joustavasti toimistotyöaikana ja työtunteja on viikossa 15 tuntia. Lisätunnit ovat mahdollisia. Työ on alkuun 6kk määräaikainen, mutta vakinaistuminen ja eteneminen työssä ovat mahdollisia.

Menestyäksesi tässä tehtävässä on tärkeää, että olet itseohjautuva, energinen ja tavoitehakuinen. Koulutukseltasi voit olla taloushallinnon ammattilainen tai alan opiskelija. Työssä menestyminen ei edellytä kirjanpidollista osaamista, mutta toivomme ymmärrystä kirjanpidon perusteista.

Eduksi katsomme kokemuksen taloushallinnon tehtävistä ja talouden ennusteiden laatimisesta sekä Netvisor -järjestelmästä.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan oppia ja nähdä kansainvälistyvän yrityksen toimintaa!

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 18.11. Jätäthän CV:si hakemuksen liitteeksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi