(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen talousassistentti Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
Toimenkuva
Etsimme sairaala- ja terveysalan huipputeknologiaa valmistavalle asiakasyrityksellemme oma-aloitteista ja osaavaa talousassistenttia Vantaalle.

Tehtävään sisältyy muun muassa laskujen käsittelyä ja tiliöintiä, pankkitiliotteiden käsittelyä, myyntisaatavien hallintaa sekä muita avustavampia taloushallinnon tehtäviä. Taloushallinnon tehtävien oheen sisältyy myös kevyitä avustavia tehtäviä varaston puolella. Työssä menestyminen edellyttää tarkkaa, huolellista sekä vastuullista työotetta. Jos olet myös sosiaalinen ja numerotarkka työntekijä, saatat olla hakemamme henkilö!
Odotamme sinulta
Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Edellytämme soveltuvan alan koulutuksen, kuten laskentatoimen tradenomi. Työ sopii myös uraa aloittelevalle hakijalle tai opiskelijalle. Hallitset ja opit nopeasti eri järjestelmien käytön. NAV-kokemus katsotaan varsinkin eduksesi. Työ edellyttää sujuvaa suomen sekä englannin kielen osaamista.
Muut tiedot
Työn aloitus on mahdollisimman pian. Tarjoamme osa-aikaisen, 6 kk määräaikaisen työsuhteen. Mahdollisuus jatkua tämänkin jälkeen. Työ sijaitsee Vantaalla, Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. Työt tehdään 8-17 välisenä aikana. Mahdollisuus joustavaan työhön. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka "Osa-aikainen talousassistentti Vantaalle!” Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa 12.2 alkaen HR-koordinaattori Paavo Saari 0403075111. Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä.
Kesto
6kk, jatko mahdollinen
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.02.2018 mennessä.