(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen talousassistentti Tengbom Oy:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019
Kiinnostaako sinua rento ja luova työympäristö keskellä Helsinkiä, Kampissa? Arkkitehtiyritys Tengbom Oy hakee talousassistenttiä osa-aikaiseen tehtävään. Tässä työssä pääset kurkistamaan toimiston arkeen ja tekemään käytännön töitä muun muassa laskutuksen ja työaikojen seurannan parissa. Kokemusta alalta ei vaadita, joten jatka lukemista mikäli kiinnostuit.
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista talousassistenttia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Tengbom Eriksson Arkkitehdit Oy:ssä .
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toimimaan asiakasyrityksemme talousassistenttina. Tulet avustamaan toimiston henkilökunnan heidän tehtävissään. Pääset tekemään erilaisia laskutukseen liittyviä tehtäviä muun muassa ostolaskujen käsittelyä, laskutusta sekä laskujen tarkistusta. Näiden lisäksi pääset merkitsemään ja seuraamaan työaikoja.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Avustaa taloushallinnon ja toimiston tehtävissä
* Käsitellä ja tarkastaa laskuja tiimin tukena
* Merkitä ja seurata työtovereidesi työtunteja


Tarjoamme tärkeän tehtävän osana perinteikästä ja aggressiivisesti laajentuvaa arkkitehtikonsernia. Tulet saamaan koulutuksen kaikkiin työtehtäviisi tiimisi jäseniltä.

Tehtävä sopii sinulle, joka pidät toimistotyöstä, olet tarkka tekemisissäsi, sosiaalinen ja tartut heti toimeen. Pidät myös toimistoaikoina työskentelystä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on kyky oppia uudet tehtävät nopeasti ja halu suorittaa niitä itsenäisesti. Tulet käsittelemään eri laskutusvaiheita, joten sinun tulee olla tarkka tehtävissäsi. Tulet toimimaan talous- ja toimistoassistenttina, joten olet kaikkiruokainen työtehtävien suhteen ja otat uudet tehtävät innolla vastaan.

Etsimämme henkilö on:


* Kykenevä tarkkaan työhön
* Sosiaalinen ja helposti lähestyttävä
* Avoin uusille tehtäville toimiston sisällä
* Oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva


Eduksi katsotaan myös, jos olet kaupallisen alan opiskelija tai vastavalmistunut. Kokemukset talousjärjestelmien käytöstä sekä vastaavista tehtävistä katsotaan myös eduksi. Mikäli Severa -toiminnanohjausohjelmisto on tuttu, tuothan sen ilmi jo hakemuksessasi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Viimeistään 1.4

Työmäärä: Osa-aikainen

Kesto: 31.12.2019 asti, jatko mahdollinen

Paikka: Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Tengbom Eriksson Arkkitehdit OY on 100 vuotta vanha ja Euroopan neljänneksi suurin arkkitehtikonserni. Noin 30 hengen arkkitehtitoimisto sijaitsee Helsingin keskustassa, ja on osa ruotsalaista Tengbom-konsernia. Tengbom tarjoaa suunnittelupalveluja laajalla kirjolla: palveluihin kuuluu niin rakennussuunnittelua, maankäytön suunnittelua, ja maisemasuunnittelua, kuin myös erilaisia selvityksiä ja kehityshankkeita. Tengbom työllistää yhteensä liki 600 suunnitteluammattilaista kymmenessä toimistossa. Isosta koosta on etua: porukkaan mahtuu paitsi rautaista monen alan erikoisosaamista, myös paljon erilaisia näkemyksiä siitä, mitä on hyvä, kestävä arkkitehtuuri. Varmaa on, että vanhoihin meriitteihin ja ratkaisuihin se ei perustu.