(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen tai kokoaikainen automaatiosuunnittelija
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Oletko vastavalmistunut tai kohta valmistuva automaatioinsinöörin alku? Tarjoamme osa-aikaista työsuhdetta esimerkiksi koulun ohelle, mutta myös kokopäiväistä työtä vastavalmistuneelle.
Työsuhde on alustavasti määräaikainen, mutta osaavalle tekijälle jatko on hyvinkin mahdollinen.

Toimeksianto koostuu erilaisista sähkö- ja automaatiojärjestelmiin liittyvistä suunnittelutehtävistä. Tulet toimimaan vahvasti tuotekehityksen parissa ja toimit teknisenä asiantuntijana automaatioteknisissä kysymyksissä sekä oman tuoteperheesi tuotteisiin liittyvissä asioissa.

Toivomme sinulta sopivaa teknistä koulutusta (insinööri tai DI) ja erityisesti mielenkiintoa lähteä rohkeasti työskentelemään kansainväliseen ja huippu teknologiaa hyödyntävään teollisuuden yritykseen. Olet työotteeltasi aktiivinen ja oma-aloitteinen, ja erityisesti halukas oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi. Lisäksi englannin kielellä työskentely on sinulle tuttua. Katsomme eduksi käytännön kokemuksen sähkö- ja automaatiotehtävistä.

Tarjoamme todella hyvän ponnistuslaudan nuorelle automaatiosuunnittelijalle. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy täyttämässä tietosi alla olevan linkin kautta. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä Barona Engineeringin Karoliina Krögeriin (050 5151857), mielellään tiistaisin 13-15.