(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivoustyöntekijä (7h/vko), Hyvinkää
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakkaallemme osa-aikaista siivoustyöntekijää Hyvinkään Sahanmäkeen.

Työskentelet omassa vakituisessa asiakaskohteessasi toimisto- ja tuotantotilojen ylläpitosiivouksissa. Työvuorot ovat kahtena päivänä viikossa, tiistaisin ja perjantaisin klo 14-17:30 , eli viikossa työtunteja kertyy yhteensä 7. Halutessasi voimme järjestää sinulle lisätöitä muista kohteista.

Haemme tehtävään omatoimista ja reipasta siivousalan kokemusta omaavaa työntekijää. Asiakasyrityksemme lupaa sinulle työtiimin täyden tuen, hyvän perehdytyksen ja puitteet.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä, puh. 050-5495000 tai sähköpostitse elisa.seppala@nordic.fi

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi . Kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.