Osa-aikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2021

Etsimme tiimiimme reipasta ja oma-aloitteista SIIVOOJAA Virolahdelle!


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Työtehtävissäsi vastaat ylläpitosiivouksista erilaisissa asiakaskohteissamme Virojoen ja Vaalimaan alueilla pääsääntöisesti myymäläympäristöissä. Työvuorot sijoittuvat arkiaamuille klo 5:00-13:00 välille. Työsuhde on osa-aikainen (20-30h/viikko) ja vakituinen. Kohteiden välillä kulkemiseen edellytämme B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta, jonka huomioimme kilometrikorvauksin.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää meille on asiakaspalveluhenkisyys, innokkuus sekä motivaatio uuden oppimista kohtaan. Viihdyt fyysisessä työssä ja olet valmis ottamaan haltuun kohteen kuin kohteen ja opettelemaan erilaisten työvälineiden käytön. Tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityöskentelytaitoja sekä aitoa halua olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla. Alan työkokemuksen ja koulutuksen katsomme eduksi.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja luotettavan työympäristön. Työturvallisuus on meille tärkeää, me ISS:llä haluamme, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä työpäivän päätteeksi kotiin. Mahdollistamme työntekijöillemme hyvät lähtökohdat työn tekemiseen tarjoamalla aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet.


Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja täytä hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta tai viimeistään 15.8.2021.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot