Osa-aikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

Etsimme nyt reipasta SIIVOOJAA Oulun Toppilan ja Koskelan kohteisiimme!


Tehtävässäsi vastaat asiakaskohteidemme tilojen puhtaanapidosta kirjasto- ja liikuntakeskusympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6:00-18:00 välille. Työsuhde on osa-aikainen (n.11h/viikko) ja vakituinen, ja työt alkavat viimeistään 2.8.2021.


Toivomme sinulta löytyvän jonkin verran aikaisempaa työkokemusta ja/ tai koulutusta siivouspuolen tehtävistä, mutta perehdytämme tehtävään kattavasti. Työssäsi tarvitset perus IT-taitoja, hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Sinulla on positiivinen asenne työntekoon ja olet tunnollinen, joustava sekä oma-aloitteinen tiimipelaaja. Kohteiden välillä liikkumiseksi, katsomme eduksesi B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden.


Me ISS palveluilla tarjoamme sinulle ison kansainvälisen yrityksen varmuuden työnantajana. Meillä saat mahdollisuuden kouluttautua eteenpäin urallasi ja tuemme sinua urasi jokaisessa vaiheessa.


Kiinnostuitko? Hae joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla ja täytä hakemuksesi jo tänään! Hakuaika päättyy 25.7.2021.


ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot