Osa-aikainen siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Tarjolla on itsenäistä työtä, vaikka opiskelijalle tai toisen työn oheen. Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

 

ILTASIIVOOJAKSI 

 

 

osa-aikaiseen työsuhteeseen Riihimäelle. Työkohteena on myymäläkohde, jossa huolehditaan päivittäisestä puhtaanapidosta. Töitä on tarjolla pääasiallisesti arkisin kello 15.00 - 23.00 ja viikossa töitä kertyy 15h. Palkkaus määräytyy tuttuun tapaan kiinteistöpalvelualan TES: n mukaan.

 

Kuka tässä tehtävässä sitten pärjää?

Työtä tehdään asiakkaan tiloissa asiakkaiden ollessa paikalla, joten etsimällämme henkilöllä tulisi olla rohkea ja asiakaspalveluhenkinen luonne. Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa! Aikaisempi siivouskokemus on toki eduksesi, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee. Lisäksi edellytämme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Tehtävässä kohdataan vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme hakijalta riittävää suomen kielen taitoa, muut kielet ovat tietty eduksi.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä.Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muistathan ilmoittaa työpaikan numerotunnuksen, joka löytyy L&T: n sivuilta työpaikkailmoituksen otsikon vierestä (viisinumeroinen). Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466030
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre35757418.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Riihimäki