(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021 

Etsitkö töitä   opiskelujen oheen? tai haluatko lisäansioita? Tule mukaan joukkoomme luomaan   tiloja, joissa on hyvä olla!

Etsimme reipasta SIIVOOJAA   osa-aikaiseen työsuhteeseen Savonlinnaan.
  
Työssä vastaat ylläpitosiivoustehtävistä asiakaskohteissamme   Savonlinnassa. Työaika on pääasiassa ma - pe klo 6–14 välillä, keskimäärin 2h   päivässä. Viikossa tunteja kertyy vähintään 10h. Työtunteja voi olla tarjolla   enemmänkin. Työhön pääset tarttumaan vaikka heti joten hae pian!
  
Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa   työkokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme ne eduksi. Perehdytämme   tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja   oppimishalukkuus. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa   työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen   peruskunnon sekä suomen kielen taitoa. Katsomme eduksesi suoritetun   työturvallisuuskortin sekä B – ajokortin.
  
Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa   työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja   mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS   Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään   ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n   tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista   työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme   kertomana täältä.


Näytä meille   potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai   viimeistään 24.1.2021. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo   tänään!


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/