(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? etsitkö töitä opiskelujen oheen tai haluatko lisäansiota?


Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA osa-aikaiseen työsuhteeseen Kuopioon.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta terveydenhuollon kohteessa Kuopion keskustassa. Työvuorot ovat pe – ma klo 16- 22 välillä, 1,5h päivässä. Viikossa tunteja kertyy 7,5h. Työn aloitus aika riippuu asiakkaan tarpeesta ja voi vaihdella päivittäin. Työsuhde on osa-aikainen ja alkaa mahdollisimman pian. Työ sopii loistavasti opiskelijalle tai lisäansioita haluavalle.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme sinut kohteeseen kattavasti joten omaathan innokkaan asenteen uuden oppimiseen. Olet valmis ottamaan haltuun tarkkuutta vaativan terveydenhuollon kohteen ja opettelemaan erilaisten työvälineiden käytön. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä motivaatiota tuottaa laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen. Alan työkokemuksen ja koulutuksen katsomme eduksi.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys sekä oma-aloitteisuus ovat erityisen tärkeitä. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.


Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.11.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -