(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Etsitkö säännöllistä arkipäiville sijoittuvaa työtä? Oletko tarkka ja omatoiminen työskentelijä? 

Tiimimme Kirkkonummella kaipaa nyt SIIVOOJAA vahvistamaan porukkaamme!

Tässä makeassa työpaikassa vastaat teollisuuskohteen ylläpitosiivouksesta arkisin klo 5:00-11:00. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen, viikossa työtunteja kertyy 30h. 

Tähän tehtävään pääset sovit mainiosti, jos sinulla on jo hieman käytännön kokemusta siivoustyöstä, koulutuksesta on toki hyötyä, mutta vielä tärkeämpää meille on asenne: aito halu tehdä työtä, jolla on merkitystä. Työ on fyysistä, joten hyvä peruskunto on tärkeää, ja kohteen sijainnin huomioon ottaen oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen - työvuorojen puitteissa julkista liikennettä kohteeseen ei ole saatavilla. Asiakkaitamme palvellaan tässä kohteessa suomen kielellä, ja tästä syystä hyvä kielen perusosaaminen on suotavaa. 

Tarjoamme säännöllisen työn ja monipuolisen työnkuvan. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja kannustamme kehittämään sekä ylläpitämään ammattitaitoa koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista:  https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hakuaikaa on 30.11.2020 asti, mutta laita toki hakemuksesi jo tänään, sillä hakemuksiin tutustumme jo hakuaikana. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä puhelimitse.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -