(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä?


Etsimme tarkan työotteen omaavaa SIIVOOJAA osa – aikaiseen työsuhteeseen Kajaaniin.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous erilaissa virasto,- ja toimistokohteissa Kajaanin alueella. Työvuorot ovat pääsääntöisesti arkisin klo 05 – 19 välillä, n. 4h päivässä. Tarpeen mukaan töitä on tarjolla myös viikonloppuisin. Lisätunteja on mahdollisuus saada muista kohteista. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa mahdollisimman pian.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme sinut kohteisiin kattavasti joten omaathan innokkaan asenteen uuden oppimiseen. Alan työkokemuksen ja koulutuksen katsomme eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityöskentely taitoja sekä motivaatiota tuottaa laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen. Valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys sekä oma-aloitteisuus ovat erityisen tärkeitä. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.


Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.10.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -