(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Haemme nyt ammattitaitoista OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme TURKUUN.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä huolehdit ylläpitosiivouksesta asiakaskohteessamme lääketeollisuusympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6 – 16 välille ja työpäivän pituus on 4 – 7,5 tuntia. Työsuhde on osa-aikainen (20h/viikko) ja vakituinen. Tässä tehtävässä on mahdollisuus lisätuntien tekemiseen, jolloin työviikon pituus vaihtelee 20 – 37,5 tuntia välillä.


Tähän tehtävään edellytämme, että sinulla olisi alalle soveltuva perus- tai ammattitutkinto tai keskeneräiset opinnot alalla. Katsomme eduksesi siivousalan työkokemuksen. Lisäksi arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oman työn organisointitaitoa. Voimassaolevan työturvallisuuskortin katsomme eduksesi. Tehtävässä toimimiseen tarvitset erinomaista suomen kielen taitoa. Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä.


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 16.8.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään 1.9.2020 tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -