(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Haluatko tehdä asiakkaiden arjesta sujuvampaa? Viihdytkö reipastahtisessa fyysisessä työssä?


Etsimme ripeäotteisia SIIVOOJIA osa-aikaiseen työsuhteeseen Kouvolaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous erilaisissa kohteissa Kouvolan alueella. Työhön kuuluu mm. porrassiivousta, toimistosiivousta sekä myymäläsiivousta. Työ on osa-aikainen ja töitä tehdään arkisin ma - pe n. 6 – 16 välillä, 4h päivässä. Halutessasi, sinulla on mahdollisuus joustavasti lisätunteihin tekemiseen oman aktiivisuuden mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.


Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja kyvykkyyttä itsenäiseen työskentelyyn. Olet aidosti kiinnostunut alasta ja haluat asiakaslähtöisesti tuottaa hyvää ja laadukasta palvelua. Puhdistuspalvelualan koulutuksen ja työkokemuksen katsomme eduksi. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä, jotta pystyt liikkumaan sujuvasti kohteiden välillä työpäivän aikana. Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 12.3.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -