(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme siivoojaa leipomoon ja kahviloihin. Arvioitu työtuntimäärä vaihtelee viikossa 15 tunnin molemmilla puolin. Työ on itsenäistä, joten työhön valittavalla henkilöllä tulee olla kokemusta siivousalasta. Kahviloiden siivous suoritetaan aina aukioloaikojen ulkopuolella eli aikaisin aamusta tai illalla klo 19 jälkeen. Leipomo siivotaan päiväsaikaan. Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle, eläkeläiselle tai toista osa-aikatyötä tekevälle, jolla on kokemusta siivoustyöstä ja joka pystyy ennalta sovitusti työskentelemään myös päiväsaikaan.
Odotamme sinulta
Kokemusta siivoustyöstä niin, että pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Myös hygieniapassi tulee olla voimassa. Työkohteet sijaitsevat eri puolilla kaupunkia, joten oma auto helpottaa työkohteisiin siirtymistä.
Muut tiedot
Täytä työhakemus osoitteessa vmp.fi ja muista klikata kiinnostuksesi työpaikkaan. Muistathan myös ilmoittaa palkkatoiveesi, jos sinulla sellainen on. Haastattelemme hakijoita koko hakuajan ajan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
30.9.2020 asti, mahdollisesti pidempäänkin
Lisätietoja
Kateriina Mutkala, lappeenranta@vmp.fi, 040 307 5600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 04.02.2020 mennessä.