(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?


Etsimme nyt tarkkasilmäistä SIIVOOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen asiakaskohteeseemme Turkuun.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta. Työsuhde on osa-aikainen ja näin ollen työaika sijoittuu arki-illoille klo 15.30-19.15 välille. Työsuhde määräaikainen 12.6..2020 saakka ja saattaa jatkua mahdollisesti myös tämän jälkeen. Työtunteja tehtävässä kertyy n.18h/vko. Halutessasi saat tehdä lisätunteja muissa asiakaskohteissamme. Palkkaus on 11,20€/h. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.


Arvostamme aikaisempaa työkokemusta puhdistuspalvelualalta sekä tarkkaa ja asiakaslähtöistä työotetta. Työssä käytetään päältä ajettavaa yhdistelmäkonetta, joten eduksesi on myös aikaisempi kokemus siivouskoneiden käytöstä. Työssäsi tarvitset hyvää fyysistä peruskuntoa työssä jaksamiseen, sekä kirjallisen suomen kielen ymmärrystä. Työkohde ei sijaitse aivan Turun keskustassa, mutta hyvien bussiyhteyksien päässä. 


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 23.1.2020 ja työ alkaa viimeistään 29.1.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -