(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Etsitkö pientä lisätienestiä aamujesi ja alkuiltojesi ratoksi? Miltä kuulostaisi itsenäinen ja omatoiminen työ mukavassa työympäristössä? 

  

Mikäli mielenkiintosi heräsi, jatka lukemista, sillä etsimme nyt  

  

SIIVOOJAA 

  

vakituiseen osa-aikatyöhön Raumalle. Työssäsi pääset huolehtimaan asiakaskohteidemme tilojen ylläpitosiivouksesta sekä tietenkin kohteen positiivisesta asiakaskokemuksesta. Työtä tehdään aamuisin (kohteen aukioloaikojen puitteissa) maanantaista lauantaihin 3,5h per päivä ja iltaisin maanantaista lauantaihin tiskauksen ja astiahuollon merkeissä 2h per päivä. Viikossa työtunteja kertyy siis 33h.

  

Tässä tehtävässä hakijalta ei vaadita aikaisempaa siivouskokemusta tai koulutusta, vaan toivomme hakijalta ennen kaikkea reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta tarkkuutta, luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. Itseohjautuneisuus on valttikorttisi tässä tehtävässä! 

  

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme! 

   

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! 

  

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että otamme hakemuksia vastaan vain nettisivujemme kautta.

 

Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!