(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Etsimme nyt reipasta OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA Tornioon.


Tässä tehtävässä pääset vastaamaan asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta.  Säännöllinen työaikasi on arkipäivisin ma-pe klo 5-9:30. Työtunteja kertyy  viikossa yhteensä 21 tuntia. Mahdollisuus lisäksi viikonloppuisin lisätuntien tekoon aamu- tai iltapainotteisesti 3-11h/viikonloppu. Työsuhteesi tulee olemaan vakituinen.


Odotamme sinulta joustavuutta ja luotettavuutta. Olethan innostunut, oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen tekijä. Katsomme eduksesi alalle sopivan koulutuksen ja kokemuksen vastaavista tehtävistä. Tämä ei kuitenkaan ole edellytyksenä, koska meillä asenne ja halu oppia ratkaisee!


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 26.1.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä hanna-elina.nieminen@iss.fi.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.  www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -