(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019
Etsimme nyt OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA Helsinkiin.


ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti aamuvuoroon kello 7-15 välille ja työtunteja kertyy 7,5h per vuoro ja 22,5h viikossa.  Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Lisätunteja tarjolla sopimuksen mukaan.


Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Erityisesti toivomme kokemusta yhdistelmäkoneen käytöstä sekä erinomaista asiakaspalveluasennetta. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä erinomaista suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa, sillä työssä kohdataan ja kommunikoidaan paljon asiakkaiden kanssa.


Tarjoamme sinulle paikan "me"- henkisessä tiimissä, jossa taitoihisi luotetaan ja annetaan vastuuta. ISS Palvelut tarjoaa erittäin hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet urasi tueksi. 


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 15.12.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne! 

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka on maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 74 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -