(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Haluatko tehdä asiakkaiden arjesta sujuvampaa? Viihdytkö reipas tahtisessa fyysisessä työssä?


Etsimme motivoitunutta Siivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Kuopioon.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous esim. myymälä, - koulu, - tai vapaa-ajan kohteessa Kuopiossa. Työajat ovat aamupainotteisia ja ovat räätälöitävissä juuri sinun elämätilanteeseesi sopiviksi. Pääset myös vaikuttamaan siihen missä kohteissa työskentelet. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja sopivat loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansioita haluavalle.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla olisi hyvä olla jonkin verran kokemusta siivoustyöstä, puhdistuspalvelualan koulutuksen katsomme eduksi. Olet nopea oppimaan, et hätkähdä pienestä ja pidät haasteista. Kohteiden välillä kulkemiseen tarvitset oman auton.


Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja ripeä otteinen. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.


Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.12.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –