(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Etsitkö pientä lisätienestiä arkiaamujesi ratoksi? Motivoiko sinua oman työsi jäljen näkeminen?

 

Meillä on juuri sellaista työtä tarjolla! Jatka lukemista ja hae meille

 

SIIVOOJAKSI

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Parkanoon. Haemme joukkoomme motivoitunutta ja positiivisen asenteen omaavaa tyyppiä huolehtimaan itsenäisesti asiakaskohteemme toimistotilojen siisteydestä. Kohteessa työskennellään maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Työaika on 3 tuntia / vuoro ja työtä voi tehdä joustavasti oman aikataulun puitteissa, kunhan päivittäinen työaika tulee täyteen. 

 

Tässä tehtävässä aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään plussana, mutta ennen kaikkea toivomme hakijalta reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Tarkkuus, luotettavuus sekä itseohjauteneisuus ovat valttikorttejasi tässä hommassa! Auto ja ajokortti vaaditaan tehtävään, jotta pääset kulkemaan työkohteeseen. 

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kiertotalouden pariin - tekemään merkityksellistä työtä. Perehdytämme sinut työhön ja tuemme sinua arjen keskellä. Tämän lisäksi meillä on kattava työterveyshuolto, kuntosalietuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteliedut. 

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!