(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Etsimme asiakkaallemme osa-aikaista siivoojaa toimisto- ja myymäläperussiivoukseen elintarviketeollisuuteen. 

Etsimämme henkilö on luonteeltaan motivoitunut, ripeäotteinen ja ahkera. Toivomme hakijalta hyvää hygieniaosaamista ja itsenäistä työskentelyotetta. Kokemus ja/tai koulutus perussiivouksesta ja/tai laitoshuollosta katsotaan eduksi, mutta voit myös olla muuten siivouksesta innostunut ja pidät tärkeänä hyvää ja laadukasta työjälkeä. Aurinkoinen asiakaspalvelu- ja työasenne on tärkeää.

Työ on itsenäistä ja vastuullista ja edellyttää nuhteetonta taustaa sekä siivouksessa vaadittavaa hyvää fyysistä kestävyyttä. Pystyt täyttämään työssäsi tarvittavat työn laatukriteerit. 

Hygieniapassi sekä suomenkielentaito vaaditaan. 

Työaika arkisin ma-pe noin 4-8h/pv. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti iltapäivään ja iltaan.

Valittava hakija työllistyy suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi. 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.