(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Pidätkö fyysisestä työstä? haluatko palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla?


Etsimme reipasta SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Kemiin.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta, joka toteutetaan toimisto,- sekä myymäläympäristössä. Työaika on pääsääntöisesti ma-pe klo 6-14 välillä, 5h päivässä. Työaika voi vaihdella joten katsomme eduksi mahdollisuuden tehdä iltavuoroja ja ottaa vastaan lisätunteja. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työtunteja tehtävässä kertyy aluksi 25h/viikossa.


Huomioimme hakuprosessissa hakijoiden aikaisemman työkokemuksen sekä tehtävään soveltuvat tutkinnot. Toivomme, että sinulta löytyy luontevaa asiakaspalveluasennetta, olet oma-aloitteinen ja tunnollinen työntekijä ja kiinnität huomiota työnlaatuusi. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä suoriutumiselle.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 27.10.2019. Haastattelemme tehtävään jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävistä antaa hanna-elina.nieminen@iss.fi.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.  www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 


- ISS on savuton työpaikka -