(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Pidätkö itsenäisestä työstä, jossa näet heti työsi tuloksen?

Etsimme nyt tiimiämme vahvistamaan OSA-AIKAISESTA SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme Kirkkonummen Pikkalan alueelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat ylläpitosiivouksesta teollisuusympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville aamuun klo 06-10 tai iltaan klo 16-20 välille. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 4 h/pvä ja 20 h/vko. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen.

Tehtävässä edellytetään kokemusta siivoustyöstä. Alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävässä tarvitaan suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista siivouskohteista. Viihdyt tehtävästä, jos olet oma-aloitteinen, tunnollinen ja motivoitunut siivooja.

ISS palvelut tarjoaa sinulle elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan. Arvostamme työntekijöitämme ja pyrimme muokkaamaan työtä sinulle sopivaksi. Molemmin puoliset joustot ja luottamus siivittävät meitä matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 18.8.2019. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -