(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019
Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA Jyväskylän.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat myymälän ylläpitosiivouksesta aamuvuorossa. Työaika sijoittuu tehtäväksi klo 6-12 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy 6 tuntia päivässä ja mukaan 30  tuntia viikossa. 

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen siivoustyöstä sekä alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä jos olet oma-aloitteinen ja omaat hyvät asiakaspalvelutaidot.

ISS Palveluilla kannustetaan myös ammatilliseen koulutukseen ja itsensä kehittämiseen työn ohella. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viivyttelemättä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 18.8.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne! 
ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka on maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 74 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -