(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Etsimme reipasta Siivoojaa osa-aikaiseen työsuhteiseen Tervolaan.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous myymäläkohteessa Tervolassa. Työ on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään arkisin klo 8 – 16 välillä, 1,5h/päivässä. Viikossa työtunteja kertyy 5,5h. Työ sopii loistavasti opiskelijalle tai lisäansioita haluavalle.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aito kiinnostus alaa kohtaa ja itsenäinen työote. Olet nopea oppimaan ja etkä pelkää haasteita. Koulutamme sinut kohteeseen sekä työvälineisiin perusteellisesti joten tarvitset vain ennakkoluulottoman ja avoimen asenteen.


Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä.


Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 29.9.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –