(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Haluatko työlläsi piristää ja helpottaa muiden arkea? Koetko olevasi parhaimmillasi omatoimisessa sekä itsenäisessä työssä?

 

Mikäli mielenkiintosi heräsi, jatka lukemista, sillä etsimme nyt

 

SIIVOOJAA

 

määräaikaiseen osa-aikatyöhön Kiuruvedelle. Työ on hoitovapaan sijaisuus syyskuun loppuun asti. Työssäsi pääset huolehtimaan asiakaskohteemme tilojen ylläpitosiivouksesta sekä tietenkin positiivisesta asiakaskokemuksesta. Siivouskohde sijaitsee keskustan alueella, joten tähän tehtävään ei ajokortti tai auton käyttömahdollisuus ole välttämätöntä. Työ on osa-aikainen mutta sinulla on mahdollisuus saada lisätunteja muista kohteista sekä tuurauksista!

 

Tässä tehtävässä hakijalta ei vaadita aikaisempaa siivouskokemusta tai koulutusta, vaan toivomme hakijalta ennen kaikkea reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Tarkkuus, luotettavuus sekä itseohjauteneisuus ovat valttikorttejasi tässä hommassa!

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!