(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Oletko tekevä ja aikaansaava? Haluatko tehdä asiakkaittesi arjesta sujuvampaa?


Etsimme reipasta Siivoojaa osa-aikaiseen työsuhteiseen Ouluun.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous virastokohteessa Oulussa. Työtä tehdään arkisin klo 6 – 13.30 välillä, 4h/päivässä. Viikossa työtunteja kertyy 20h. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ sopii loistavasti opiskelijalle tai lisätienestejä haluavalle.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla jonkin verran kokemusta siivoustyöstä, puhdistuspalvelualan koulutuksen katsomme eduksi. Olet aidosti alasta kiinnostunut ja nopea oppimaan. Hyvät sosiaaliset taidot ovat erittäin tärkeitä, sillä työtä tehdään parityönä ja asiakkaan läsnä ollessa. Koulutamme sinut tehtävään sekä työvälineisiin perusteellisesti joten tarvitset vain ennakkoluulottoman ja avoimen asenteen.


Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja teet työsi huolella. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.8.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -