(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uusia reippaita    

   

SIIVOOJIA   

   

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen Helsingin Vuosaareen. Huolehdit asiakaskohteemme tilojen siivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Töitä on alkuun tarjolla ma-pe klo 8-13, mutta nohevalle tyypille toki tarjoamme mielellämme lisätyötäkin tarpeen tullen.

  

Siivouskokemus ja alan koulutus eivät toki ole haitaksi näissä hommissa, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Arvoastamme lisäksi kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja hyvää palveluasennetta.

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! 

   

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 24.3.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme vastaan vain internetsivujemme kautta.