(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
Suomen Laatutakuu Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019
Toiminnan kasvaessa Laatutakuu-yrittäjä Tuan Tran, Tat Wipe Oy, hakee luotettavaa ja huolellista osa-aikaista siivoojaa itsenäiseen työhön hoitamaan toimisto- ja porraskohteita Leppävaarassa ja Tapiolassa

Työaika on ma-la klo 06-15 välisenä aikana noin 20 - 30 tuntia viikossa ja kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Toivomme aikaisempaa siivoustyökokemusta tai alan koulutusta.

Tartut töihin ripeästi ja työnjälkesi on kunnollista. Työn itsenäisen luonteen takia, edellytämme kohtuullista suomen kielen taitoa. Ajokortti on tehtävässä ehdoton ja oman auton käyttö työaikana on eduksi. Korvaamme oman auton käytöstä kilometrikorvaukset.

Työtehtäviin ja -kohteisiin perehdymme yhdessä tehden.
Tarjoamme joustavan osa-aikatyön hyvin hoidetussa ja jo vuosia alalla toimineessa yhtiössä, ja osaavan ja kivan esimiehen ja Laatutakuu-ketjun tuen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, josta ilmenee työkokemuksesi ja yhteystietosi tuan.tran@laatutakuuketju.fi mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 24.3.2019 mennessä. Hakemusten käsittelyn aloitamme jo hakuaikana ja paikan täytämme heti sopivan hakijan löytyessä. Lisätietoja sähköpostilla tai arkipäivisin puh. 040 548 0318.