Osa-aikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!


Etsimme PORIIN kahta ammattitaitoista SIIVOOJAA osa-aikaiseen ja vakituiseen työsuhteiseen.

Tässä tehtävässä vastaat myymälän monesta eri tehtäväalueesta, kuten tiskauksesta, myymäläsiivouksesta ja lasikoiden puhdistuksesta. Työaika sijoittuu iltoihin klo 16-24 väliin ja työtunteja kertyy 5-7 h/pv ja noin 30h viikossa.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Eduksesi katsotaan kokemus myymäläsiivouksesta. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa.

Me ISS Palvelut tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin tueksesi. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi tai oheisesta linkistä. Hakuaikaa on 20.1.2019 saakka. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

ISS Palvelut on maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys, joka työllistää tällä hetkellä Suomessa noin 8000 työntekijää. ISS Palvelut toimivat osana ISS-konsernia, jonka maailmanlaajuisesti suurimpia arvoja ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu, joiden mukaisesti tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin vastaavia kokonaispalveluratkaisuja. Tutustu ISS palveluihin lisää osoitteissa www.iss.fiwww.issworld.com.


Olemme myös Facebookissa www.facebook.com/duunISSaISSSuomi sekä LinkedInissä https://www.linkedin.com/company/iss-palvelut

-
 ISS on savuton työpaikka -

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1218613
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 20.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pori