(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018 

Etsimme nyt KAHTA reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Turkuun kauppakeskusympäristöön.


Tehtävässä siivoat Turun keskustan tuntumassa kauppakeskuksessa sijaitsevaa myymälää.Työvuorot sijoittuvat aamuaikaan klo 7-9 välille 2h/vuoro, 6h/viikko. Työpäivät sijoittuvat maanantai, keskiviikko ja perjantai päiville. Työ sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijalle.Työsuhde on toistaiseksi voimassa.

Eduksesi tehtävässä on aiempi kokemus ylläpitosiivouksesta, mutta se ei ole pakollista sillä perehdytämme sinut tehtävään. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa fyysisessä työssä jaksamisen sekä aurinkoista palveluasennetta. Viihdyt tehtävässä, jos työskentelet mielelläsi aikaisin aamulla ja sinulla on tunnollinen sekä oma-aloitteinen asenne työntekoon. 


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 14.10.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -