(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018 

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!


Etsimme nyt reipashenkistä SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Kruunupyyhyn.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous sekä ruuan jako hoivakotiympäristössä osa-aikasessa työsuhteessa. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkipäiville sekä viikonlopuille vaihdellen klo 07.00-18.00 välille vaihtelevissa vuoroissa sopimuksen mukaan. Työtunteja sinulle kertyy 6h/pvä, 30h/vko. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2018 asti. Työsuhde jatkuu mahdolllisesti myös tämän jälkeen.


Arvostamme kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksesi. Nämä eivät kuitenkaan ole pakkolisia sillä perehdytämme sinut tehtävään.  Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Hyödyt myös suomen, -ja ruotsinkielen taidosta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 4.11.2018. 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -